Η Ιστορία μας

Το Ιστορικό Μας

Από Την Έναρξη Μέχρι Σήμερα

choose-the-right-direction
2021

Δημιουργική Ανάπτυξη Εφήβων-Επαγγελματικός προσανατολισμός

Δημιουργείται η ανάγκη να συνοδεύσουμε τους εφήβους στην πιο σημαντική απόφαση που καλούνται να λάβουν σε αυτή τη φάση, αυτή της επιλογής του επαγγέλματος,  δίνοντας τους την ευκαιρία να επενδύσουν στην αυτογνωσία τους, να εκφραστούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Βασικό εργαλείο που αξιοποιούμε το Ariston Test.

2019

Εκπαιδευτική ρομποτική- παιδική γιόγκα

Στο πρόγραμμα του Anima εντάσσεται η εκπαιδευτική ρομποτική, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς. Συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των μαθητών και να ενεργοποιεί τη δημιουργική τους φύση.

Παράλληλα εισάγουμε τα παιδιά σε μια πανάρχαια πρακτική, όπως αυτή της γιόγκα για παιδιά από 3ετών μέχρι 12. Στόχος η διατήρηση ισορροπίας μεταξύ σώματος -πνεύματος-ψυχής, μέσα από το παιχνίδι. 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
s3-img1.png
2018

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου εμπλουτίζονται εισάγοντας προγράμματα ειδικής αγωγής εφαρμόζοντας την αρχή της προσωποποιημένης μάθησης προσαρμοσμένης στα χαρακτηριστικά και ανάγκες του κάθε παιδιού.

2005

Έναρξη Σχολής

Το κέντρο ξεκίνησε ως Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης παρέχοντας μαθησιακή υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα για όλες τις κατευθύνσεις. 

img-08